Hygiena potravín

Dnes 24. 1. 2024 sa žiaci 4.A a 4.B od pani Beáty Valentínyovej pracovníčky Úradu
verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v Dolnom Kubíne dozvedeli prostredníctvom zábavných aktivít a diskusie ako zaistiť neškodnosť potravín, ako chrániť svoje zdravie a vyvarovať sa vďaka správnej hygiene rôznym chorobám. Vďaka prednáške sa žiaci naučili aj to, ako a na akých miestach by mali správne potraviny skladovať a ako s nimi hygienicky pracovať. Navyše, oboznámili sa aj so zložením jednotlivých potravín či trvanlivosťou.
Mgr. Jana Mešková

Aktuality

Potrebuješ pomoc?

Máš problém?
Si bez nálady a nevieš čo s tým?
Niekto ti ubližuje telesne, slovne,či na sociálnej sieti?
Nemáš sa komu zdôveriť?

Využi anonymné linky pomoci:

Národný projekt POP III