Hygiena potravín

Dnes 24. 1. 2024 sa žiaci 4.A a 4.B od pani Beáty Valentínyovej pracovníčky Úradu
verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v Dolnom Kubíne dozvedeli prostredníctvom zábavných aktivít a diskusie ako zaistiť neškodnosť potravín, ako chrániť svoje zdravie a vyvarovať sa vďaka správnej hygiene rôznym chorobám. Vďaka prednáške sa žiaci naučili aj to, ako a na akých miestach by mali správne potraviny skladovať a ako s nimi hygienicky pracovať. Navyše, oboznámili sa aj so zložením jednotlivých potravín či trvanlivosťou.
Mgr. Jana Mešková

Aktuality

VEĽKONOČNÉ DIELNE

Určite sa všetci tešíme na blížiace sa veľkonočné sviatky. Naše srdcia si pripravujeme počas celého pôstu, ale nezabúdame si vyzdobiť aj našu školu. Triedy na

Čítať viac »

Týždeň obliekania

V týždni od 7. do 11. apríla 2025 sa na našej škole uskutočnila zábavná a kreatívna akcia s názvom „Týždeň obliekania“. Každý deň mal svoju

Čítať viac »

Potrebuješ pomoc?

Máš problém?
Si bez nálady a nevieš čo s tým?
Niekto ti ubližuje telesne, slovne,či na sociálnej sieti?
Nemáš sa komu zdôveriť?

Využi anonymné linky pomoci:

Národný projekt POP III